UNF Chemistry Camp 2019

Praktisk information

Tid og sted

Chemistry Camp 2019 finder sted i perioden 13. juli til 20. juli på Kemisk Institut i Aarhus. Vi tilbyder som udgangspunkt refusion af transportudgifter.

Deltagelsesgebyr

UNF bygger udelukkende på frivilligt arbejde, og via velgørende bevillinger er det muligt kun at opkræve 500 kr for ugens forløb, og dette incl. et års medlemskab i din tilhørende lokalforening derefter. Vores sponsorer skal have stor tak, da det uden dem ikke ville have været muligt. Du kan se vores sponsorer her.

Kost & logi

Vi sørger selvfølgelig for kost og logi under campen. Vi indkvarteres i lokaler på Aarhus Universitet på medbragte liggeunderlag og madrasser, og spiser tre gange om dagen med snacks derindimellem. Hele ugen koster dig altså ikke en øre mere end de 500 kr i deltagelsesgebyr.

Hvem kan deltage

Campen er et tilbud til alle studerende på ungdomsuddannelserne (stx, htx, og hf), også hvis du er lige gået ud. Hvis du falder uden for kategori skal du være velkommen til at ansøge alligevel - vi elsker vores deltagere uanset hvad :-)

Optagelse

Når tilmeldingen lukker d. 01 maj vil du herefter over mail få at vide om du er optaget eller ej med yderligere informationer omkring tilrejse, praktiske informationer og undervisningsmateriale.

Når du tilmelder dig skal du anmærke om du har særlige forhold vedrørende kost, medicin eller andet. Vi differentierer ikke på baggrund af specielle forhold, så uanset hvad det er skal vi nok finde en løsning. Du kan tilmelde dig her.

Denne side er sidst opdateret d. 1. februar 2019 af NSK