UNF Chemistry Camp 2024

DER ER ÅBNET FOR TILMELDING TIL CHEMISTRY CAMP 2024
04. januar 2024

Endnu en gang kan vi byde på en fantastisk naturvidenskabelig camp, til alle de kemi-interesserede unge!

Tilmeld dig den fedeste camp i sommeferien, en uge fyldt med spændende kemi-forsøg, rundvisning på DTU og sjove lær-hinanden-at-kende lege, der giver dig nye bekendtskaber og ny viden!

På årets Chemistry Camp 2024 får du indblik i studielivet på universitetet, og hvad det indebærer at studere kemi på DTU. Det faglige indhold, kommer til at være på et niveau så alle gymnasielever, der har prøvet at stå i laboratorie før, kan være med.

Campen afholdes fra den 6. juli til den 13. juli.

Hvis det lyder som noget for dig, så tilmeld dig nu og mød et fantastisk hold af frivillige der tager i mod dig på den første dag, og guider dig gennem hele ugen.

Bemærk! Hvis du tilmelder dig inden 1. marts, så koster det dig kun 250 DKK at være med på campen, dette indebærer kost, logi og transport til og fra campen, uanset hvor du befinder dig henne i landet. Den lave pris skyldes selvfølgelig UNF's fantastiske sponsorer, så tak til dem!

Læs mere

BEMÆRK: OPDATERINGER AF HJEMMESIDEN
30. november 2023

Kære læser,

Bemærk: Der sker i øjeblikket løbende opdateringer af hjemmesiden, for at klargøre den til Chemistry Camp 2024's informationer.

På vegne af,

Hele arrangørteamet, 2024 <3

Læs mere