UNF Chemistry Camp 2017

Et brag af en sommerferie!

Nyheder

ANSØGNINGEN ER LUKKET
07. maj 2017

Der er blevet lukket for ansøgninger til UNF Chemistry Camp. Vi vil gerne give en stor tak til alle ansøgere, og vi vil give et svar så hurtigt som muligt på om man er optaget.

Der er desværre nemlig kun 44 pladser, og vi kan dermed ikke optage alle af de 68 ansøgninger der har været. Vi forventer dog et vidst frafald, så hvis du er blevet sat på venteliste så fortvivl ej! Der er stadig en chance for at du kan komme med på Chemistry Camp.

Selvom vi har lukket for ansøgningerne har Game & Software Development Camp stadig åbent. Så hvis du ikke nåede at ansøge vil vi anbefale at tage et kig forbi og se om det er noget for dig.

Læs mere

ANSØGNINGSFRISTEN ER UDSKUDT
01. maj 2017

Ansøgningsfristen for Chemistry Camp 2017 er blevet udskudt indtil d. 05 maj for at sikre at der er ansøgninger nok til at fylde campen ud. Vi lover at give et hurtigt svar herefter til ansøgerne om de kommer med på campen.

Kender du en der kunne være interesseret i Chemistry Camp eller en af de andre camps, så giv nyheden videre. Det er nemlig ikke kun Chemistry Camp der har udskudt fristen, og vi håber ...

Læs mere

CREWET HAR VÆRET PÅ HYTTETUR
03. april 2017

Crewet bag årets Chemistry Camp har været på en super produktiv hyttetur for at forberede dette års camp! Vi har lært hinanden endnu bedre at kende, og det synes vi også at du skal. Så hop ind på vores arrangør side og læs mere om os & hvad vi er for nogle :-)

Tilmeldingsfristen 1. maj begynder så småt at nærme sig, og vi håber at du vil tilmelde dig campen inden. Vi ser frem til ...

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN!
19. februar 2017

Tilmeldingen til Chemistry Camp 2017 er endelig åben! Så skynd dig ind og tilmeld dig en formidabel uge med andre unge.

Det er ikke noget krav at man skal svare rigtigt på alle spørgsmål, så længe vi kan se du har gjort dig umage. Jo mere engageret du har været i din ansøgning jo større chancer er der for at du kommer med til sommer. Vi glæder os til en fantastisk uge!

Læs mere

VELKOMMEN TIL CHEMISTRY CAMP 2017
11. januar 2017

Det er med stor glæde at vi kan præsentere, at Chemistry Camp vender tilbage denne sommer efter en mindre pause. Denne gang vil campen finde sted på Aarhus Universitet i uge 31, hvor du sammen med 43 andre kemi-glade gymnasieelever vil komme til at tilbringe en uge i kemiens tegn du aldrig nogensinde vil komme til at glemme.

Vi står med et crew af frivillige studerende & gymnasieelever med højt humør, der glæder sig helt ...

Læs mere