Forsikring

På campen vil der være en del laboratorieøvelser, hvilket medfører en lille risiko for uheld. Vi laver en komplet undersøgelse af alle kemikaliers faresætninger og usikkerheder og tager de nødvendige forholdsregler samt arbejder med kittel, handsker og briller. Desuden er det kun kemistuderende med viden og erfaring om laboratoriesikkerhed, der kommer til at undervise i laboratorierne. Hvis uheldet er ude, har vi dog desværre ikke en forsikring der kan dække. Derfor skal du undersøge om du er dækket med laboratoriearbejde igennem din egen forsikring.

Det er typisk ulykkesforsikringen der dækker laboratoriearbejde og det er også inkluderet i størstedelen af alle ulykkesforsikringer. De fleste af jer vil være dækket af jeres forældres ulykkesforsikring indtil i fylder 21 og dermed skulle det ikke være et problem, men tjek gerne alligevel.

Denne side er blot en præcisering af, at det er jeres ansvar at have styr på dækningen, da det ikke er muligt at tegne en kollektiv ulykkesforsikring for campen.

Vi har aldrig haft alvorlige ulykker på Chemistry Camp før, og vi stræber efter at det forbliver sådan fremadrettet, ved at holde niveauet for sikkerheden højt.

Denne side er sidst opdateret d. 30. november 2023 af KAW