UNF Chemistry Camp 2019

Forsikring

På campen vil der være en del laboratorieøvelser, hvilket medfører en lille risiko for uheld. Vi laver en komplet undersøgelse af alle kemikaliers faresætninger og usikkerheder og laver de nødvendige forholdsregler samt arbejder med kittel, handsker og briller. Desuden er det kun kemistuderende med viden og erfaring om laboratoriesikkerhed, der kommer til at undervise i laboratorierne. Men hvis uheldet er ude har vi desværre ikke en forsikring der kan dække.

Derfor skal du undersøge om du er dækket af laboratoriearbejde igennem din forsikring.

Det er typisk ulykkesforsikringen der dækker laboratoriearbejde og det er også inkluderet i størstedelen af alle ulykkesforsikringer. De fleste af jer vil være dækket af jeres forældres ulykkesforsikring indtil i fylder 21 og dermed skulle det gerne ikke være et problem. Denne side er blot en præcisering af at det er jeres ansvar at have styr på dækningen, da det er umuligt at tegne en kollektiv ulykkesforsikring for campen.

Vi har aldrig haft alvorlige ulykker på Chemistry Camp før men kun mindre, ubetydelige uheld. Vi stræber efter at det forbliver sådan fremadrettet ved at holde niveauet for sikkerhed højt.

Denne side er sidst opdateret d. 29. december 2017 af PST