UNF Chemistry Camp 2022

Velkommen til UNF Chemistry Camp 2019

- af Nikolaj Simling d. 15. januar 2019

Endnu en gang kan Chemistry camp 2019 byde velkommen til en science camp, fyldet med, kemi laboratorie øvelser og meget andet. Chemistry camp vil igen i år blive afholdt på Aarhus universitet.

Unge fra forskellige dele af landet, får mulighed for at komme på en uge lang camp, hvor nysgerrighed for kemi dyrkes, både i form at praktiske forsøg og spændende fordrag. På campen vil der være mulighed for at skabe nye venskaber, samtidig er der mulighed for at fordybe sig i kemiens vilde verden, på et højere niveau.

Hele campen er arrangeres af frivillige unge fra UNF, som er klar til at give jer en af de fedeste oplevelser i jeres liv. Udover det faglige program, er der også et fedt socialt program. Hvor der er mulighed for både at lære de andre deltagere og de frivillige at kende.

Det er ikke et krav, at man skal have kemi på højt niveau for at deltage på campen. Det er heller ikke et krav, at man nødvendigvis er god til kemi. Det vigtigste er at man har interesse for kemiens verden og er klar på at lære noget nyt.

Tilmeldingen åbner 1. Februar 2019 kl. 12 og lukker igen 1. Maj 2019 kl. 23:59. Så skynd dig ind og send en ansøgning, og få en oplevelse for livet.

Vi ses på Chemistry camp 2019!